Bak firmaet Jane J Design står jeg; Jane Johnsen. På Hennung på Hadeland har jeg verksted hvor jeg lager mine sølvsmykker og strikkeklær og her tar jeg også i mot kunder. Jeg åpner på nytt for sommersesongen i løpet av juni 2019 etter litt oppussing. Følg med på nettsiden min og facebook for nærmere dato. Se adresser nedenfor.

Sølvsmykkene mine er for det meste i eget design, men jeg lager også smykker etter gamle mønstre – såkalte vikingsmykker. Jeg er særlig glad i å strikke halskjeder og armbånd med tynn sølvtråd. Ellers kombinerer jeg gjerne sølvet med steiner, krystaller og gummi.

Klærne er strikket på maskin eller for hånd og er hovedsakelig i alpakka eller 100% norsk ull. Jeg strikker jakker, kjoler, kåper, ponchoer og mange småplagg. Alle er i eget design.

Jeg har laget smykker siden 2002 og strikket så lenge jeg kan huske. Jeg har gått mange kurs både innenfor smykkelaging og strikking, men har jobbet mye med teknikkene og er vel egentlig i stor grad selvlært. I 2015 ble jeg juryert medlem av Norske Husflidhåndverkere med mine sølvsmykker og strikkeklær.

Virksomheten Jane J Design begynte som en hobby og har utviklet seg gradvis. Du kan finne meg på nettsiden www.janejdesign.com, på facebook under navnet Jane J Design og på Instagram under navnet janejdesign. Følg meg for nyheter og åpningstider.

40854717

Hennungvegen 76, 2760 Brandbu