Tone Kristiansen er utdannet gullsmed og har mange års erfaring. Med eget lokalt verksted kan hun hjelpe med både rask, rimelig og god service.

I 2014 gjennopptok Gullsmed Tone sølvproduksjonen som tidligere ble gjort av sølvsmed Bjørn Hømann på Brandbu på Hadeland. Hømann Design, som har lang tradisjon på Hadeland, produseres nå på verkstedet, bl.a. mansjettknapper, slipspynt, nåler, søljer, dåpsnåler, ringer og knapper.

Gullsmed Tone har eget verksted med graveringsmaskin og utfører de fleste typer reparasjoner, gravering, pussing, forsølving og rodenering. Hun tar også inn gull og sølv i innbytte.

Ellers tilbys følgende tjenester på verkstedet:
Reparasjon: Reparerer det meste av smykker og søljer. Refatting av diamanter.

Forsølving: Gi ditt sølvbestikk / servise nytt liv, med forsølving. Ved forsølving renses produktet og det legges et nytt lag med sølv, slik at produktet fremstår som nytt.

Spesialproduksjon: Har du arvegull som du ønsker å «gi nytt liv»? Tone kan smelte om gull, og lage et unikt smykke etter ditt ønske. Dette er en flott måte å forlenge minner med affeksjonsverdi! Lager også om gamle skjeer og gafler til smykker, armbånd, ringer og anheng.

Rens: Har du smykker eller sølv/søljer som trenger rens kan Gullsmed Tone hjelpe deg.

971 38 602

Råstadvegen 4, 2770 Jaren