Evjua Strandpark passer deg som vil utforske vakre Totenvika og Mjøsområdet, både til vanns og til lands. Her kan du nyte deilige dager i strandkanten, eller ta en tur med ærverdige Skiblandner. Foretrekker du eventyr på egenhånd, så kan du leie fiskebåt med utstyr, eller ta familien på tur med kano. Du kan rusle gjennom idyllisk kulturlandskap på gamle gårdsveier, ta en lengre skogstur mot toppen av åsen. For lettere spaserturer eller en sykkeltur kan Totenvika Galleri og Kulturkafè og Fredholm Besøkshage anbefales - sykler kan lånes helt gratis i Evjua!

Evjuas sommeråpne restaurant er et reisemål i seg selv. Strandrestauranten Viken II er bygget som en gammel mjøsbåt “litt uti Mjøsa”. Fra byssa serveres friske retter med lokale råvarer!

Evjua Camping er åpen hele året og har flotte døgnplasser for bobil og vogn rett ved vannet. For deg som ønsker det lille ekstra, kan du leie Kapteinsboligen. Huset har komfortable sengeplasser, en spennende historie, samt vakker utsikt over Mjøsa.

Av aktiviteter nevner vi naturklatrepark, trampoliner, sandkasse og beachvolleyball. Om vinteren er det 150 km med skiløyper i Totenåsen!

Kapteinsboligen har sengeplasser til ni, fordelt på 4 koselige rom med flott utsikt over Mjøsa. Pris fra 1595kr per natt for hele huset.

Booking:
Kapteinsboligen: https://booking.evjua.no/house
Camping: https://booking.evjua.no/camping

Se www.evjua.no/opplevelser for forslag til opplevelser i nærheten av Evjua.

958 13 385

Evjuvegen 30, 2848 Skreia